Elnökség

Csizmadia Attila
Elnök
Mr. Csizmadia holds an engineering degree in telecommunications.From 1968 to 1983, he worked at the Budapest Telephone Directorate as an engineer, then held various management positions.In 1983, he became a senior staff member at the General Directorate of Hungarian Post.From 1986 to 1990, he was a senior staff member and Head of Telecommunications Department at the National Planning Office.From 1990, he worked as Head of Department and chief counsellor in the Ministry of Finance.He also took part in work of various inter-departmental committees and consulting bodies dealing with IT and communications issues.

Vlaszaty Gábor
Főtitkár
Vlaszaty Gábor főiskolai-műszaki egyetemi végzettséggel angol, német nyelvvizsgával a távközlés különböző területein tevékenykedett több évtizeden keresztül. A frekvenciagazdálkodás, rádiótelefon rendszerek beruházása, fejlesztése, üzemeltetése tekinthető szakterületének. Erőssége a rendszerszemlélet és a szervezés technika. Különböző középvezetői munkakört töltött be, majd a Westel Kft. managere, műszaki igazgatója ill. a TETRA Rt. első műszaki igazgatója volt. Jelenleg távközlési szakértő ill. a TETRA Forum főtitkára. A KGST, a CCIR, az ITU szervezeteiben képviselte a Magyar Posta ill. a Westel távközlési érdekeit. Éveken keresztül vendégelőadója volt több oktatási intézménynek.

Több kitüntetés birtokosa. Magánéletében két fiú apja, két unokája van, tenisz és bridge játékos, borszakértő.

dr. Czintula György
Elnökhelyettes
dr. Czintula György 2006 februárjában csatlakozott a Pro-M Zrt-hez. Az összesen 30 év alatt elsajátított hírközlési és informatikai tapasztalatait a Belügyminisztériumban majd a Westel 900 GSM Rt. és jogutódainál szerezte meg. Pro-M Zrt.-nél kezdetben a Biztonsági Igazgatóság szervezetében hasznosította a megszerzett tapasztalatait, majd 2017. októberében az Ügyfélkapcsolati Igazgatóság vezetője lett, mely pozícióban kollégáival és a felhasználó szervezetekkel, mind tartalmában és minőségében egy teljesen új kapcsolattartási formát honosított meg. Az utóbbi időszakban kiemelt feladata volt az EDR hálózat felhasználói körének bővítése a létfontosságú rendszerelemek, felsőküszöbértékű veszélyes üzemek, valamint az országos közszolgáltatók felhasználóival, melyet sikeresen teljesített. Magasan elkötelezett az EDR hangkommunikáció kiterjesztésében, az LTE szélessávú adatszolgáltatás komplex ajánlatainak biztosításában a készenléti felhasználók részére, az európai PPDR szolgáltatók céljaival megegyezően, továbbá a Promotel Egyesület és a Pro-M Zrt. közötti szakmai együttműködés további fejlesztésében.

Dezső Imre
Elnökhelyettes
Dezső Imre 1978-ban kezdte pályafutását a Magyar Néphadseregnél.
Okleveles híradástechnikai mérnökként, rádióállomások üzemeltetésével foglalkozó szervezetnél, majd 1989-től 1999-ig a Magyar Honvédség Rádióközpontjánál volt parancsnoki beosztásban. 2000-től több szervezetnél töltött be vezető munkakört, és ezzel párhuzamosan munkájának egyre nagyobb részét képezte a katonai rádióeszközök tesztelése nemzetközi környezetben.
A magyarországi TETRA alapú EDR rendszer megvalósulásától részt vett a Magyar Honvédség képviseletében a készenléti szervezetek munkájában. Célja az EDR rendszer által nyújtott szolgáltatások mind teljesebb alkalmazásának, valamint a felhasználói igények és a felhasználó szervezetek által támasztott követelmények mind teljesebb kiszolgálásának elősegítése.

Draskóczi József
Elnökhelyettes
Draskóczi József okleveles híradástechnikai mérnök.
1987-től kezdte a pályafutását a Határőrségnél, RH és URH rádióállomások üzemeltetésével. 1991-től 1994-ig a Határőrség Központi Híradástechnikai Műhelyét vezette. 1999-Ig főmérnökként, majd 2007-ig informatikai osztályvezetőként dolgozott a Határőrség Országos Parancsnokságán.
2008-tól a készenléti szervezetek rádiótechnikai fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Elkötelezettje a készenléti szervezetek felhasználói által támasztott követelmények érvényre juttatásának, az európai TETRA hálózatok és a kritikus kommunikációs infrastruktúrák tekintetében.

Fáy András László
Elnökhelyettes
Az Airbus Defence and Space magyarországi vezetője 2005 óta. 55 éves, végzettsége távközlési mérnök. Szakmai pályafutását a Siemens Telefongyár Kft-ben kezdte, dolgozott az IBM-nél, majd vezetői beosztásban a NOKIA Magyarországnál. Az EDR rendszerszállítói pályázatokon a vezetésével nyert a cég mindhárom versenyző szolgáltatónál. A Promotel Egyesület alapító alelnöke. Nős, egy lánya van. Hobbija a gasztronómia és a motorozás.

Tanka László
Elnökhelyettes
Széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik az informatikai szakterületen, emellett több éves vezetői gyakorlattal bír. Több civil szakmai szervezet, tudományos társaság, egyesület tagja. Több szakmai publikációja jelent meg. Műszaki és rendőrtiszti főiskolát végzett.

Visszalépés az előző oldalra