HTE RTSzo MEGHÍVÓ – NISZ SZIK

NISZ SZOLGÁLTATÁSIRÁNYÍTÁSI KÖZPONT - Egy központ mind fölött. Megújult a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Szolgáltatásirányítási Központja (a SZIK).

Tisztelettel meghívunk minden szakembert és érdeklődőt a HTE Rádiótávközlési Szakosztálya alábbi szakmai rendezvényére:

NISZ SZOLGÁLTATÁSIRÁNYÍTÁSI KÖZPONT – Egy központ mind fölött

Megújult a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Szolgáltatásirányítási Központja (a SZIK). Az új létesítményben a szakemberek gyorsan és biztonságosan tudják felügyelni a cég által nyújtott infokommunikációs szolgáltatásokat.  Nem mindenki tudja, de a NISZ Zrt. Magyarország egyik legnagyobb ICT-szolgáltatója. A vállalat központi szerepet tölt be a hazai elektronikus ügyintézési szolgáltatások fejlesztésében és több mint 300 állami intézmény, illetve vállalat számára nyújt infokommunikációs szolgáltatásokat. Az új Szolgáltatásirányítási Központ létrehozását főként a NISZ Zrt. szolgáltatás-portfóliójának bővülése és a technológiai fejlődés indokolta. A korábbi felügyeleti központ már nehezen tudta kiszolgálni a növekvő számú infokommunikációs rendszer felügyeletét és az egyre sokrétűbb ügyféligényeket.

P R O G R A M :

 Dr. Kovács Zoltán, a NISZ Zrt. vezérigazgató – köszöntő, a rendezvény megnyitása

Szabó Tibor, a NISZ Zrt. Műszaki szolgáltatásirányítási központ igazgató – a SZIK bemutatása

Előadás időpontja: június 15. (csütörtök) 15:30 óra

A rendezvény helyszíne: NISZ Zrt.  (Budapest, XIV. Róna utca 54-56.)

 A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A jelentkezéseket a radiotavkozles.szo@hte.hu címre „SZIK” tárgy megjelölésével név, munkahely, valamint mobil elérhetőség megadásával 2023. június 07.-ig várjuk. Az elfogadott jelentkezésről visszaigazolást küldünk.  Felhívjuk Tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a központ befogadó képessége miatt, a rendezvényen való részvétel feltétele az előzetes regisztráció és ez követő visszaigazolás.

Scroll to Top