ELNÖKSÉG

Csizmadia Attila elnök

Csizmadia Attila távközlési mérnök. Szakmai munkáját technikusként kezdte, majd felsőfokú tanulmányait befejezve végig járta a postai ranglétrát, üzemi osztályvezetőtől a vezérigazgatósági előadóig. 2008-tól az Országos Tervhivatal, majd 2010-től 22 évig a Pénzügyminisztérium hírközlés szabályozásáért és költségvetési kapcsolataiért felelős osztályvezetője, ill. közigazgatási tanácsadója, végül 2011-től nyugdíjba vonulásáig a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárának tanácsadója. Szakmai tevékenysége során számos, a hírközlés területén messzire mutató döntéseket hozó szakmai csapatnak volt tagja. Az informatika, a híközlés területén bizonyított szakmai rátermettségével kiérdemelte, hogy 2020-ban elnyerje a TETRA Díjat.

Dezső Imre elnökhelyettes

Dezső Imre 1978-ban kezdte pályafutását a Magyar Néphadseregnél.
Okleveles híradástechnikai mérnökként, rádióállomások üzemeltetésével foglalkozó szervezetnél, majd 1989-től 1999-ig a Magyar Honvédség Rádióközpontjánál volt parancsnoki beosztásban. 2000-től több szervezetnél töltött be vezető munkakört, és ezzel párhuzamosan munkájának egyre nagyobb részét képezte a katonai rádióeszközök tesztelése nemzetközi környezetben.
A magyarországi TETRA alapú EDR rendszer megvalósulásától részt vett a Magyar Honvédség képviseletében a készenléti szervezetek munkájában. Célja az EDR rendszer által nyújtott szolgáltatások mind teljesebb alkalmazásának, valamint a felhasználói igények és a felhasználó szervezetek által támasztott követelmények mind teljesebb kiszolgálásának elősegítése.

Draskóczi József elnökhelyettes

Draskóczi József okleveles híradástechnikai mérnök.
1987-től kezdte a pályafutását a Határőrségnél, RH és URH rádióállomások üzemeltetésével. 1991-től 1994-ig a Határőrség Központi Híradástechnikai Műhelyét vezette. 1999-Ig főmérnökként, majd 2007-ig informatikai osztályvezetőként dolgozott a Határőrség Országos Parancsnokságán.
2008-tól a készenléti szervezetek rádiótechnikai fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Elkötelezettje a készenléti szervezetek felhasználói által támasztott követelmények érvényre juttatásának, az európai TETRA hálózatok és a kritikus kommunikációs infrastruktúrák tekintetében.

Fáy András László elnökhelyettes

Az Airbus Defence and Space magyarországi vezetője 2005 óta. Végzettsége távközlési mérnök. Szakmai pályafutását a Siemens Telefongyár Kft-ben kezdte, dolgozott az IBM-nél, majd vezetői beosztásban a NOKIA Magyarországnál. Az EDR rendszerszállítói pályázatokon a vezetésével nyert a cég mindhárom versenyző szolgáltatónál. A Promotel Egyesület alapító alelnöke. Nős, egy lánya van. Hobbija a gasztronómia és a motorozás.

Tanka László főtitkár

Széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik az informatikai és távközlési szakterületen, emellett több éves vezetői gyakorlattal bír. Rendvédelmi szervezetek IT vezetőjeként dolgozott, jelenleg a Katasztrófavédelem CIO-ja. Több civil szakmai szervezet, tudományos társaság, egyesület tagja. Részt vett a magyarországi TETRA rádiórendszer (EDR) bevezetésében. Több szakmai publikációja jelent meg. Műszaki és rendőrtiszti főiskolát végzett. Volt az év Térinformatikusa és volt az év CIO-ja is.