SIKERREL ZÁRULT A CCW 2023 KIÁLLÍTÁS

2023. május 23-25. között került megrendezésre a Critical Communications World kiállítás Helsinkiben

Egyesületünk, mint a TETRA and Critical Communications Association (TCCA) nemzetközi szervezet tagja, folyamatos szakmai kapcsolatot tart a rendszert üzemeltető, ill. fejlesztő európai partnerekkel. A TCCA elsősorban a TETRA technológia működtetésével és továbbfejlesztésével, a szélessávú technológiák kidolgozásával foglalkozó szervezeteket, gyártókat fogja össze, és ehhez kapcsolódóan 2023. május 23-25. között Helsinkiben rendezte meg a veszélyhelyzeti távközlés újdonságait bemutató kiállítással együtt, az aktuális éves konferenciáját (Critical Communications World – CCW).

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően elsősorban az EDR felhasználók területén dolgozó, készenléti szakemberek számára biztosítottuk a világrendezvényen való részvételt. Ennek megfelelően képviseltette magát a rendezvényen a Rendőrség, a Mentőszolgálat, a Honvédség, a NAV és a Katasztrófavédelem is. Lehetőséget teremtettünk a delegáció tagjainak, hogy megismerjék a világ minden tájáról a kritikus kommunikáció élvonalában dolgozó szakemberek által kidolgozott legújabb technológiákat, fejlesztési irányokat, termékeket és alkalmazásokat.

A CCW 2023 kiállításon 3, előre egyeztetett bemutatón vett részt a delegáció, ennek keretében teljes körűen megismerhették a Motorola, az Airbus és a Sepura standját, az ott kiállított eszközöket, bemutatott innovációkat.

Természetesen lehetőség nyílt egyéni standlátogatásokra is, amelyek során megtekinthették a világ különböző információs technológiai és távközlési ágazatok fejlesztéseit, termékeit.

Scroll to Top